Nyhed

Pladeselskabschef tortureret til underskrift: Se teaservideo til singlen "Sextape" fra danske Louis

Louis har netop udsendt sin første single – se her, hvordan han fik sin kontrakt

Den danske sanger og rapper Louis har netop i dag udgivet debutsinglen "Sextape". Med singlen har Louis ligeledes udgivet en teaservideo, der fortæller, hvordan Louis fik sin pladekontrakt.

Teaservideoen og singlens tekstunivers hænger tæt sammen, og vi får i billeder forklaret og vist, hvad der synges om. Singlen udkommer, efter han er blevet ydmyget og afvist på pladeselskabet, da han præsenterede sangen. Louis har derfor taget sagen i egen hånd, hyret en håndlanger og kidnappet pladeselskabsbossen. Louis skal have sin nye single "Sextape" ud, så han torturerer pladeselskabsbossen med sin hjemmebyggede væg af højtalere, som brager hans nye single "Sextape" ind i ørerne på pladeselskabsbossen, indtil der bliver skrevet under på pladeselskabskontrakten. 

Du kan se den opsigtsvækkende teaservideo i klippet herunder.


Singlens omdrejningspunkt er, ganske som teksten antyder, at Louis vil lave en sexvideo. Det er dog ikke med hvem som helst, og i sangen bliver både Helle Thorning, Aqua Lene, Medina og Kronprinsesse Mary nævnt. I singlen er der desuden også referencer til både TopGunn og Gulddreng.

Du kan høre førstesinglen "Sextape" herunder, via Spotify:

ANNONCE