Nyhed

Britney Spears inviterer til pyjamasfest i ny video

Den tidligere popprinsesse har fået selskab af det unge r&b-stjerneskud Tinashe i ny sang og tilhørende musikvideo.

Den engang altoverskyggende popstjerne Britney Spears har sammen med det unge r&b/pop-stjerneskud Tinashe udgivet en ny musikvideo til nummeret "Slumber Party".

Nummeret er at finde på Britney Spears' seneste album "Glory", som udkom i september. Her var det dog kun den tidligere popprinsesse, der fremførte sangen. Siden er det blevet til en duet med Tinashe, som udgav sit seneste album "Nightride" den 4. november.

Britney Spears indtog sidst i 90’erne positionen som poppens prinsesse og formåede at sælge millioner af plader, overtage hitlister og slå salgsrekorder. Senere kom hun i mediernes søgelys af knap så heldige årsager, hvilket smittede af på produktiviteten på den musikalske front. Hun udgav 2013'er albummet "Britney Jean", som skuffede kommercielt og blev hendes laveste debutplacering på Billboard 200 nogensinde.


Spears' seneste album "Glory" blev af GAFFAs anmelder Jens Dræby kvitteret med to beskedne stjerner og konklusionen: "Albummet Glory er uanset, hvordan det vendes og drejes, lyden af en sanger, som har fået job i Las Vegas, og som forsøger at holde fast på pladekontrakten uden at bruge store penge på prominente samarbejdspartnere, hverken til albumcoverdesign, til gæstevers eller til produktion." Læs hele anmeldelsen her.

Du kan se den nye musikvideo øverst i artiklen.

ANNONCE