Ghost kommer til Danmark med Popestar Tour

Ghost kommer til Danmark med Popestar Tour

I sommer fyldte Ghost Arena-teltet på Roskilde Festival, og i 2015 var de hovednavn på Copenhell. Nu offentliggør det svenske heavy metal-band, at de er klar til at spille i Valby Hallen den 26. april 2017. Koncerten er en del af den omfattende “Popestar Tour”, der følger i hælene på Ghosts seneste ep-udgivelse, “Popestar”, der udkom den 16. september 2016.

“Popestar” inkluderer blandt andet fire covers og et originalt nummer, der omhyggeligt er tilpasset rammerne for Ghost-konceptet, der består i at bruge sange, der oprindeligt ikke er metal. Tom Dalgety, der før har arbejdet med blandt andre Royal Blood, Opeth, Pixies og Killing Joke, er produceren bag “Popestar”.

Foruden en stærk baggrund i forskellige metal-konstellationer, er Ghost kendt for at finde musikalsk inspiration fra 60’erne og 70’ernes rockbands, som for eksempel Blue Oyster Cult og Black Widdow. Du kan også finde spor af The Beatles’ psykedeliske sfære samt ABBAs popmelodier, som tilsættes okkult metal a la Mercyful Fate for at fuldende grundopskriften i Ghost musikalske cocktail.

Varm op med “Cirice" her, mens vi venter på, at billetsalget starter på fredag den 25. november: 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA