Nyhed

Kanye West er i bedring

Selvom rapperen på det seneste har markeret sig ved en række højst usædvanlige indfald, er han efter sigende begyndt at få det bedre.

Mandag aften dansk tid blev den amerikanske rapper Kanye West indlagt på grund af overanstrengelse, men nu forlyder det, at han efter sigende har det meget bedre.

En kilde tæt på Kanye West og hans kone Kim Kardashian fortæller:

"Han havde bare brug for hvile. [Kim] er på nuværende tidspunkt ved Kanyes side. Kim føler sig tættere på Kanye end nogensinde før. Deres ægteskab har det rigtig godt", skriver Entertainment Tonight.


Den officielle forklaring lyder, at West blev indlagt på grund af overanstrengelse og søvnmangel, men ifølge U.S. Showbiz citeres kilden også for at have nævnt andre årsager:

"Det var en kombination af flere problemer: stress, angst, paranoia. Han brød sammen. Der har det seneste stykke tid været tegn på, at han er overvældet. Kanye har ikke været sig selv i noget tid."

I lørdags gav Kanye West koncert i Sacramento, hvor han udviste en mærkværdig opførsel, blandt andet ved at udtale sig kontroversielt om Jay Z, Beyoncé, Hillary Clinton, Google og Mark Zuckerberg. Det var planen, at han dagen efter skulle spille en erstatningskoncert i Los Angeles, men han endte med at aflyse tre timer forinden. Som resultat af indlæggelsen har Kanye West aflyst de 21 resterende koncerter på sin igangværende Saint Pablo-tour, der skulle slutte den 31. december i Brooklyn.


Kanye West er på nuværende tidspunkt aktuel med sit ottende studiealbum "The Life of Pablo", som modtog fem stjerner af GAFFAs anmelder Michael Jose Gonzalez med konklusionen:

"The Life Of Pablo er ikke "the album of life", men mindre kan bestemt også gøre det. Så selvom man måske – forståeligt nok – har fået nok af den opmærksomhedskrævende hr. Kanye og hans rableri på de sociale og andre medier, kan man altså roligt give albummet her en chance. Her nås mæthedspunktet ikke så hurtigt. Tværtimod." Du kan læse hele anmeldelsen her.

ANNONCE