Nyhed

Læserafstemning: Hvad er Kents allerbedste sang?

Vi hylder den snart opløste gruppe med at kåre deres allerbedste nummer gennem tiden

I marts indløb nyheden, at svenske Kent har valgt at stoppe ved årets udgang efter 26 års arbejde i musikkens tjeneste.

Kent har dog i år udgivet både et helt nyt album, "Då Som Nu För Alltid", et "Best of"-album og er taget på en afskedsturné, der bringer dem til Danmark i denne weekend, hvor de spiller i Ceres Arena i Aarhus 25. november og Forum i København 26. november. Begge koncerter har længe været udsolgt.

GAFFA vil gerne sige tak til Kent for alle sangene, og i den forbindelse vil vi gerne høre hvilken Kent-sang, der er DIN favorit. Vi holdt en lignende afstemning i marts, men da var Kents sidste album ikke udkommet, og man kunne derfor ikke stemme på sangene fra den. Vi har derfor lavet en ny afstemning, hvor der også er numre fra Kents sidste album at vælge mellem.


For overskuelighedens skyld har vi udvalgt 30 af Kents mest kendte og elskede sange 1995-2016 – men det var godt nok svært at begrænse sig til så få. Derfor spurgte vi GAFFA Sveriges læsere, hvilke 30 sange det skulle være ud fra samtlige af gruppens langt over 100 numre, og mere end 15.000 GAFFA Sverige-læsere har deltaget i afstemningen.

Sangene er de 30 numre, du kan stemme på, og de ligger nedenfor i kronologisk rækkefølge. Hør en playliste med numrene nederst.

ANNONCE