Nyhed

Se Nik & Jays flotte musikvideo til "Magisk"

Duoen udgiver i dag hele tre musikvideoer. Vi har netop fået den første, nemlig til singlen "Magisk"

Den danske duo Nik & Jay har tidligere, via deres profiler på de sociale medier, annonceret, at de i dag ville offentliggøre tre musikvideoer. Den første af de tre er ude nu, nemlig videoen til singlen "Magisk". Klokken 14 udkommer videoen til "Frels Mig" og klokken 19 udgives videoen til "Skytsengel". 

I videoen ser vi de to herrer, i bedste Nik & Jay-stil, fremføre sangen fra en række forskellige settings, der på trods af at variere har den fællesnævner, at billedsiden fremstår yderst minimalistisk, enkel og flot.

Du kan se musikvideoen til "Magisk" i klippet herover. 


I starten af oktober blev det annonceret, at den populære duo tilføjede endnu en koncert til deres forestående forårsturné, nemlig en koncert i den nye Royal Arena i København. Og livekoncerter er noget, som Nik & Jay har været bekendt med og drevet af, siden duoens eventyr begyndte for nu 15 år siden. Efterfølgende er det blevet til en lang række af koncerter og optrædener fra de to drenge. Så sent som i sommer gæstede Nik & Jay en række danske festivaler, heriblandt Grøn Koncert, Nibe Festival og Smukfest, med succes. Forud for den seneste turné denne sommer udgav Nik & Jay ny musik for første gang i næsten to år. 

Tourplanen for Nik & Jay ser ud som følger:

Fredag den 24. marts: Odeon, Odense


Lørdag den 25. marts: Aalborghallen, Aalborg

Fredag den 31. marts: Arena Næstved, Næstved

Lørdag den 1. april: Tinghallen, Viborg


Fredag den 7. april: Tobakken, Esbjerg

Lørdag den 8. april: Ceres Arena, Aarhus

Onsdag den 24. maj: Royal Arena, København


ANNONCE