Nyhed

Frost Festival er klar med nye navne i historiske bygninger

Oplev blandt andre Cancer give tre koncerter i tre forskellige konstellationer

Den københavnske Frost Festival har netop offentliggjort tre nye navne, der i tråd med festivalens idé vil spille koncerter på steder, hvor man normalt ikke kan høre livemusik. De tre navne er danske Cancer og Irah og amerikanske Tropic of Cancer.

Tre koncerter med Cancer

Cancer vil spille hele tre koncerter tre forskellige steder i tre forskellige konstellationer:


Duokoncert: 9. februar kl. 20, Designmuseum Danmarks Festsal.
Bandkoncert: 10. februar kl. 20, Hofteateret.
Flygelkoncert: 21. februar kl. 20, Pompejisalen, Carlsberg Akademi.

Cancer består af Nikolaj Vonsild, også kendt som sanger i When Saints Go Machine, og Kristian Finne, også aktiv som americana-inspireret sanger og sangskriver under aliaset Chorus Grant. Cancer udgiver 27. januar deres første fuldlængdealbum, "Totem", efterfølgeren til 2014's minialbum "Ragazzi", og giver i den forbindelse hele tre koncerter i forskellige opsætninger og på forskellige steder under Frost.

Den 9. og 10. februar kan Cancer opleves i to af Københavns smukke rokoko-bygninger: som duo i Designmuseum Danmarks Festsal og med fuldt band i Hofteatret på Christiansborg. Rummene blev opført som henholdsvis kongeligt hospital og teaterscene. Den 21. februar optræder Cancer i Pompejisalen på Carlsberg Akademi, villaen, der først blev opført som brygger Jacobsens private hjem. Carlsberg Akademi er ligesom Ny Carlsberg Glyptotek inspireret af antikkens arkitektur, og Cancer vil her spille en ganske særlig flygelkoncert mellem doriske søjler, relieffer og buster. Alle de tre koncerter er siddende.


Se videoen til "Tears", singleforløberen fra det kommende album "Totem".

IRAH 22. februar kl. 19.00, Fasangården
Fasangården i Frederiksberg Have er en historisk bygning ud over det sædvanlige. Den er oprindeligt bygget og brugt som kongens fasaneri og siden som æresbolig. Den 22. og 23. februar bliver Fasangården for første gang åbnet for offentligheden, når Frost præsenterer en lysudstilling samt koncerter. Den første koncert er med danske IRAH, der har fået masser af roser for debut-ep'en "Into Dimensions". Trioens atmosfæriske, alternative popmusik er kendetegnet ved synthesizere, luftig sirenevokal i familie med Cocteau Twins' Elizabeth Fraser og markante trommer. De tre konservatorieuddannede musikere trækker på inspiration fra både traditionel ceremoniel musik og moderne sangskrivning.


Se gruppen fremføre "Mirroring" fra ep'en "Into Dimensions".

Tropic of Cancer 23. februar kl. 21.00, Fasangården


Tropic of Cancer er et alias for den Los Angeles-baserede Camella Lobo, der skaber musik med inspiration fra shoegaze, ambient og drone-orienteret pop. I forbindelse med koncerten vil publikum også kunne gå på lysvandring i det indtil nu lukkede hus.

Hør "Stop Suffering" fra 2015-ep'en af samme navn.


Billetsalget er i gang.

ANNONCE