Nyhed

Julias Moon går i opløsning

Sanger Louis Samson Myhre og producer Olivier Kincaid går hver til sit

Den populære pop/r&b-duo Julias Moon alias sanger og sangskriver Louis Samson Myhre (til højre på foto) og producer Olivier Kincaid (til venstre på foto) har netop meddelt, at de går i opløsning. Det sker tre år efter, at de udgav debutsinglen "Bay", der blev et pænt hit. Siden har gruppen, som oprindeligt var en trio med bassist Nicolai Gabold, der gik ud i april 2015, udgivet en stribe succesfulde singler og ep'en "Fake ID Heartbreak" i 2014. De har aldrig udsendt et fuldlængde-album.

På Facebook skriver gruppen:


Julias Moon aflyste tidligere på året deres koncerter dette efterår med henvisning til, at de først ville færdiggøre deres kommende debutalbum.

Gruppen største hits er "Lipstick Lies" og "Palace", der begge er fra 2014 og begge nåede en syvendeplads på den danske hitliste. De to sange er pt. streamet henholdsvis 7,8 og 5,2 milloner gange på Spotify. Deres seneste single er "Camera" fra sommeren 2016.

Julias Moon spillede deres sidste koncerter i sommeren 2016, blandt andet på Wonderfestiwall på Bornholm, hvor GAFFA tildelte dem fire stjener under overskriften "Solid, solid sexet pop i sensommernatten". Læs hele anmeldelsen her.


Meldingen om opløsningen kommer i øvrigt dagen efter, at en anden succesfuld dansk duo, Ukendt Kunstner, meddeler, at de også går hver til sit. Læs mere om Ukendt Kunstners opløsning her.

Se den stort anlagte video til Julias Moons "AM" fra 2015:


 

 

 


ANNONCE