Nyhed

Bliv vært for hjemmekoncerter på Frost Festival – med blandt andre Bisse og Bellens

Du kan også komme til særlige lyskoncerter med blandt andre Mikael Simpson og Blondage

Den københavnske Frost Festival er klar med nye navne, hvoraf flere optræder til de såkaldte Frost Bites-koncerter, hvor publikum kan ansøge om at blive værter. De fire kunstnere, der er klar til Frost Bites-koncerter, er Bisse, Pede B & DJ Noize, Niels Skousen og Jacob Bellens, mens Hauschka, Mikael Simpson og Blondage giver såkaldte RGB-koncerter (forklaring følger) på henholdsvis Bremen Teater og Vega.

Under koncertrækken Frost Bites giver Frost Festival for tredje år i træk, og denne gang i samarbejde med BL – Danmarks Almene Boliger, koncertgængere mulighed for at blive koncertværter. Med denne  anderledes måde at sammensætte musik, sted og publikum på opfordrer Frost og BL københavnere til at komme hinanden ved til musikoplevelser i grænselandet mellem et privat og et offentligt arrangement.

Frost Festival har booket fire artister til hver deres søndagskoncert i februar, og nu er det op til publikum at ansøge om at blive vært for koncert med enten Bisse den 5., Pede B & DJ Noize den 12., Niels Skousen den 19. eller Jacob Bellens den 26. februar. Frost Festival sørger for alle praktikaliteter omkring koncerterne og leder derfor ikke nødvendigvis efter store steder, men efter gæstfri og dedikerede værter, som ønsker at åbne deres hjem og møde musik og mennesker på en ny måde. Der sælges ikke billetter til Frost Bites-koncerterne. For at blive publikum, skal du ansøge med en fortælling om musik via frostfestival.dk fra januar.




Frost Festival er også klar med to såkaldte RGB-koncerter. Bag titlerne “RGB Black” og “RGB White” gemmer sig to lyskoncepter, der både manipulerer med det traditionelle koncertlys og med publikums sanser. RGB er en forkortelse for primærfarverne rød, grøn, blå. Lys i de rene farver vil over tre koncerter udfordre øjet og hjernens opfattelse af farver og oplevelsen af synet. Til RGB Black i Bremen Teater kan den tyske pianovirtuos Hauschka og den melankolske elektro-singer-songwriter Mikael Simpson opleves i et komplet mørklagt Bremen Teater foran de visuelle artister Carnovskys spektakulære, interaktive tapet, der forandrer sig, eftersom RGB-farver lyses direkte på det.

På Lille Vega vil hele rummet – inklusive scenen med den danske elektroniske popduo Blondage, tidligere kendt som Rangleklods – blive badet i skiftende RGB-farver, som vil vise både bandets musik og spillestedet i bogstaveligt talt nyt lys.

Hauska kan opleves til RGB Black-koncert på Bremen Teater 7. februar, Mikael Simpson spiller RGB Black-koncert på Bremen Teater 11. februar, og Blondage spiller RGB White-koncert i Lille Vega 8. februar.


Varm op med Bisses helt nye video, "Showbiz", der havde premiere tidligere i dag:

 


ANNONCE