Nyhed

Ny video fra Asbjørn: – Jeg skider på, hvad samfundet synes er maskulint

Den danske popsanger og sangskriver er tilbage med "BOY PWR"

Den danske popsanger og sangskriver Asbjørn melder rent ud i sin nye video "BOY PWR", som GAFFA i dag har Danmarkspremiere på: "Vi er nødt til at være modigere som mænd og skide på, hvad samfundet – og musikindustrien – synes er "maskulint". Det er op til os selv at finde ud af, hvad det vil sige at være en mand. Og det er det, "BOY PWR" handler om”, siger Asbjørn, der gerne vil udfordre den traditionelle manderolle.

“Jeg har altid set op til de kvindelige popstjerner, der i årtier har taget sagen i egen hånd for at sikre frihed og diversitet. Vi må som mænd gøre det samme for at ryste stereotyperne af os og finde vores egen BOY PWR”, forklarer Asbjørn.

Den 24-årige sanger, sangskriver og producer debuterede i 2012 med albummet ”Sunken Ships”, fulgte det op med en række singler, der i 2015 blev samlet på albummet "Pseudo Visions" og flyttede i 2014 fra Aarhus til Berlin, hvor han bor nu. Det er også der, det nye projekt bliver til – blandt andet i samarbejde med Rob Rox, som tidligere har arbejdet med blandre andre Banks, Ellie Goulding, og Lupe Fiasco.  


"BOY PWR" udsendes kun som video på Asbjørns YouTube-kanal. Den første officielle single fra projektet kommer i midten af januar.

 Se videoen nedenfor.


 

 

 


ANNONCE