Nyhed

Coldplay udgiver nedbarberet live-ep – hør den her

Gruppen har indspillet en stribe halvakustiske numre

Coldplay har i dag udgivet live-ep'en "Live from Spotify London" med fem nedbarberede livenumre optaget for et lille publikum på Spotifys hovedkontor i London i sidste måned. Udgivelsen fejrer, at Coldplay er det mest streamede band på Spotify og for nylig har rundet fem milliarder streams, heraf en milliard streams for deres syvende og seneste album, "A Head Full of Dreams", der udkom i december 2015.

Gruppen modtog desuden prisen Artist of the Year ved BBC Music Awards tidligere på ugen og har netop afsluttet 2016-delen af deres "A Head Full of Dreams"-turné. Turnéen har solgt mere end 4,2 millioner billetter og fortsætter til Asien, Europa og Nordamerika i 2017. Der er ikke offentliggjort danske koncerter, men bandet spiller i Göteborg i slutningen af juni og kan godt nå forbi både Tinderbox og Roskilde. Det skal dog siges, at ingen af de annoncerede koncerter i 2017 er på festivaler.

Coldplay spillede i Parken to gange i juli i år til en henholdsvis udsolgt og næsten udsolgt koncert.


De fem numre på ep'en er alle velkendte sange fra bagkataloget, herunder julesangen "Christmas Lights" fra 2008, og er som følger:

  1. Everglow
  2. Viva La Vida
  3. Adventure Of A Lifetime
  4. Yellow
  5. Christmas Lights

Hør ep'en nedenfor.


 

 

 



 

ANNONCE