Nyhed

Heartland Festival udvider med en dag – og et nyt navn

Alex Vargas kan også opleves på den fynske festival

Heartland Festival 2017 udvider med en dag. Festivalen har nemlig besluttet at åbne en af scenerne dagen før, så der nu er musik fra fredag den 2. juni 2017 til og med 4. juni. Den danske soulpopsanger Alex Vargas er fredagens første offentliggjorte navn.

”Vi vil rigtig gerne give de tidligst ankomne på Heartland Festival 2017 en rigtig god start, og derfor laver vi et musikprogram i Highland-området, hvor der fredag aften vil være fire optrædende. Vi glæder os, og så er vi selvfølgelig utroligt stolte over, at vi allerede i festivalens andet leveår kan udvide med en ekstra dag. Og vi håber, at vores gæster også bliver glade for denne lille julegave,” fortæller festivaldirektør og initiativtager Ulrik Ørum-Petersen.

Heartland Festival baserer sit program på fire områder: Music, Art, Food og Talks. En tredjedel af musikprogrammet er nu offentliggjort: Bryan Ferry, Miguel, Cat Power, Flying Lotus, Birdy, Francis And The Lights, The Minds of 99, Bisse og Alex Vargas vil alle være at opleve på Heartland Festival den 2.-4. juni 2017.


ANNONCE