Nyhed

Sziget Festival – en unik blanding af festival og storby!

Den ungarske festival Sziget Festival ligger på en smuk ø i hjertet af Budapest og er hjem for næsten 500.000 fans fra over 70 lande til en uges fest, der blander festival og storby på smukkeste vis

Den ungarske festival Sziget Festival ligger på en smuk ø i hjertet af Budapest og er hjem for næsten 500.000 fans fra over 70 lande til en uges fest, der blander festival og storby på smukkeste vis. I 2017 kan du opleve bl.a. Major Lazer, Vince Staples, Mac DeMarco og Dimitri Vegas & Like Mike, der leverer en skræddersyet afslutningsfest på Main Stage.

Sziget Festival er en af de største multikulturelle begivenheder i Europa, som tiltrækker næsten 500.000 fans fra over 70 lande til en smuk ø i hjertet af Budapest. Det er den ultimative festival-ferieoplevelse med non-stop fest, fantastiske livekoncerter, et bredt internationalt fællesskab og de velkendte turistmål, byen har at byde på.

Sziget er mange festivaler i én og byder på en uge med gang i den på 60 forskellige spillesteder og omkring 200 daglige koncerter og begivenheder. Musikprogrammet præsenterer alt fra de største navne på den internationale pop/rock scene til stjerner inden for verdensmusikken og elektronisk musik, mens du kan opleve metal, folkemusik, jazz, blues, indie og endda klassisk musik på de mindre scener.


 

Første navne offentliggjort


De første 14 navne er allerede offentliggjort, og i 2017 kan du bl.a. opleve Dimitri Vegas & Like Mike, der vil være vært for et spektakulært afslutningsshow på Main Stage den sidste dag, Major Lazer, der også vil indtage Main Stage på Sziget som et af årets hovednavne, Tom Odell, der medbringer sin charme sammen med Two Door Cinema Club. Det gigantiske telt A38 vil også være vært for en lang række artister: Bad Religion, DJ Shadow, Kensington, Mac DeMarco, Oh Wonder, Vince Staples, GusGus og GTA er indtil videre offentliggjort. Til at skyde programmet i gang for Arena er Oliver Heldens og W & W de første til at blive bekræftet. Mange flere forventes at blive annonceret for endnu flere telte i de kommende måneder. Følg med på Szigets danske facebook side for opdateringer om line up’et. (www.facebook.com/szigetfestivaldenmark/)

 

Mere end blot musik

Den multikulturelle festival byder på mere end blot musik. På festivalen finder du også flere andre kulturelle begivenheder såsom teater, cirkus og installationer, når du vandrer omkring og udforsker det enorme festivalområde. Det er en festival, hvor du kan finde et roma-telt og sågar et homo-spillested. Og vi må heller ikke glemme, at festivalen foregår i midten af Budapest, der er som skræddersyet til en storbyferie med sin livlige kulturelle scene, smukke historiske bygninger, tyrkiske bade og de specielle ruin-værtshuse. Og så koster en fadøl kun en 10’er!


 


Kom let til døren

Der er masser af muligheder, når det kommer til transport til Sziget, så du kan både ankomme med bus, tog, fly, bil og endda med båd. Indkvartering i Budapest er også meget nem at finde. Mange vælger at bo på festivalområdet i telte eller campingvogne, hvor politikken er, at du må campe, hvor du vil, men hvis du ikke er campist, findes der utroligt mange hoteller og hostels til billige penge rundt omkring i byen.


 

Early Bird-billetter


Helt indtil den 31. December 2016 kan du købe din billet til en særlig Early Bird rabat. Få en uges fest og farver for kun €275! Normalpris €325. Eller vil du nøjes med 5 dage, kan du købe en billet til €250 – normalpris €299. Køb din billet her: http://szigetfestival.com/tickets/category/entry-ticket

Få en fornemmelse for den helt unikke stemning på Sziget Festival fra denne officielle Aftermovie fra sommeren 2016:

 


 

Sziget-facts:

Dato: 9-16 August 2017


Sted: Óbudai-øen, Budapest, Ungarn

Kapacitet: 500.000

Billetpris for hele ugen: 325 EUR


Mere information: www.szigetfestival.com // www.facebook.com/szigetfestivaldenmark/

ANNONCE