Nyhed

Ny sang og video: Christopher tager springet ud i det ukendte med "Free Fall"

Popstjernen er tilbage med en dansabel sang og en farverig video

Lige i tide til nytårsfesterne er Christopher klar med en helt ny sang og video, "Free Fall", et dansevenligt og forholdsvis elektronisk orienteret midt-tempo-nummer. Se den farverige video ovenfor.

Christopher har skabt sangen i samarbejde med de prisvindende danske producere Hedegaard og ELOQ, der hver især er kendt for deres samarbejder med blandt andre Lukas Graham, MØ, Kidd, L.O.C. og Suspekt. Resultatet er en sang, der viser en lidt mørkere side af den populære sanger end den, vi kender, og som tekstmæssigt handler om at turde at tage chancer.

Christopher forklarer: "Free Fall handler om tillid, håb, kærlighed, overgivelse og at turde at tage springet. Om at finde modet til at tro på, at det kan lykkes, selvom andre har fejlet før dig. For mig er "Free Fall" ikke en metafor for et rigtigt fald – det handler mere om en sindstilstand, hvor alt er forvirrende og skræmmende, fordi du står ved en skillevej og er i tvivl om, hvad du skal gøre. Efter at du har stået på kanten og givet slip på din frygt, er du hoppet ud i det ukendte og er i frit fald – og du ved stadig ikke, om du har truffet den rigtige beslutning."


"Nogle gange kræver det en masse mod til at turde stole på dig selv, og det kan være endnu mere skræmmende at skulle stole 100 procent på og være afhængig af andre. Så er du nødt til at have tillid til den anden. Når du beder andre om at hoppe ud i det ukendte sammen med dig, er det umuligt at forudse konsekvenserne. Det kan være, at det bliver en total fiasko. Men hvis du ikke stoler på mig, og vi lader være med at springe ud i det, finder vi aldrig ud af det.” 

 

ANNONCE