Nyhed

Mariah Carey fortæller, hvorfor alt gik galt til hendes show i New York nytårsaften

Sangerinden klager over manglende opbakning fra tv-showets producere

Mariah Carey skabte overskrifter verden over, da hendes optræden på Times Square i New York nytårsaften gik helt galt. Carey skulle fremføre tre numre i tv-showet "Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve With Ryan Seacrest", men blev ramt af omfattende tekniske problemer og måtte opgive såvel at synge som at mime.

Carey har nu givet sin forklaring på, hvad der var problemet, i form af en lydoptagelse på Twitter.

Carey fortæller, at hun ikke kunne høre det indspillede backing track og derfor undlod at synge med på nummeret "Emotions" – der derfor fremstod næsten instrumentalt – og derpå opgav at mime til sangen "We Belong Together", hvor Carey sang videre over højttalerne, selvom hun havde fjernet mikrofonen fra sin mund.


"Det er en skam, at vi blev udsat for et produktionsteam, der havde tekniske problemer og valgte at udnytte omstændigheder uden for vores kontrol," begynder Carey og fortsætter:

"Det er ikke praktisk for en sanger at synge live og samtidig forsøge at høre sig selv ordentligt midt på Times Square med al larmen, kulden, røgen fra røgmaskinen og tusindvis af folk, der fester, især når ens øre-monitor ikke fungerer overhovedet," siger hun.

Carey siger videre, at hun ikke fik nogen hjælp af arrangørerne, da det stod klart, at hun havde problemer:


"Hør her, venner, de narrede mig, de udnyttede muligheden for at ydmyge mig og alle dem, som var i humør til at ringe nytåret ind sammen med mig. Senere vil jeg forklare dette mere detaljeret, end jeg kan gøre her."

"Jeg vil ikke benægte, at mine følelser er sårede, men jeg skal nok komme over dette, og jeg vil takke for støtten fra mine fans og mine sande venner," slutter Carey, inden hun siger, at hun nu vil tage en pause fra medier og sociale medier for at være sammen med sine nærmeste og for at forberede sin turné i marts.

Arrangøren Dick Clark Productions har tidligere over for blandt andre USA Today afvist anklager om, at man bevidst forsøgte at sabotere Mariah Careys optræden.


Hør Mariah Careys udtalelse på Twitter og se hendes uheldsramte optræden nedenfor:

 
ANNONCE