Nyhed

Kellermensch annoncerer nyt album og koncerter i 2017

Esbjergenserne er klar med nyt album efter lang tids pause

Den 27. januar udgiver Kellermensch endelig det længeventede album, ”Goliath”, og nu offentliggør metalrockbandet fra Esbjerg sin kommende danmarksturné og sit første show i hjembyen i mange år.

Det er nu mere end 6 år siden, at Kellermensch udgav deres selvbetitlede debutalbum med dystre, slagkraftige og melankolske rocksange. Albummet fik blandt andet 4 stjerner af GAFFAs metal-anmelder Keld Rud, som dengang skrev: ”Kellermensch fra Esbjerg har utvivlsomt fundet frem til noget ganske unikt”. Læs hele anmeldelsen her.

Siden Kellermensch i 2012 åbnede Orange Scene på Roskilde Festival, har det esbjergensiske band været begravet i arbejdet med forfølgeren til deres debutalbum. Det har været en tid præget af selvransagelser og skrivevanskeligheder, men nu er bandet endelig klar til at træde frem i rampelyset igen.


Det vestjyske liveband spiller deres første show i Esbjerg den 28. april i Musikhuset og optræder derefter i oktober måned på landets spillesteder, herunder det århusianske VoxHall og københavnske Vega. Det er blandt andet første gang, bandet optræder live i deres hjemby i mange år.

Ud over de mange forskellige spillesteder landet over vil Kellermensch også være at opleve på Roskilde Festival 2017.

I GAFFA i marts vil du kunne læse et stort interview med bandet.


Turnéen ser ud som følger:

28. april: Esbjerg, Musikhuset

6. oktober: VoxHall, Aarhus


7. oktober: Posten, Odense

13. oktober: Gimle, Roskilde

14. oktober: København, Vega


20. oktober: Aalborg, Skraaen

21. oktober: Herning, Fermaten

ANNONCE