Nyhed

Bon Iver gør fans rasende

Sidste uge aflyste bandet sin Europaturné – nu giver de koncert andetsteds

Til stor skuffelse for sine mange europæiske fans aflyste Bon Iver i sidste uge sin Europaturné af personlige årsager. Nu annoncerer bandet koncert i Boston, USA i maj måned på deres Facebook-side, og deres fans er meget utilfredse, mildest talt.

I går aftes slog det amerikanske indieband følgende opdatering op på deres Facebook-side:


Bon Iver annoncerer således, at de skal spille ved en amerikansk festival og gnider dermed salt i såret på alle de europæiske fans, der havde glædet sig til at se dem live.

Facebook-kommentarerne fra deres fans var derfor også langt fra positive. En fan skriver: ”Det har bare at være Boston i Lincolnshire (i England, red.), ellers bliver jeg rasende.”

”Hvor er det bare fornærmende for alle i Europa, der har købt billetter, bare for at koncerterne aflyses uden en forklaring og skamløst at se jer fremme shows, som I tydeligvis er glade for at spille. Det er ikke en måde at behandle jeres loyale fans på, hvoraf nogle kan have ventet i flere år på at se jer optræde,” skriver en anden arrig fan.


Galden fra fansene kommer, efter Bon Iver sidste mandag offentliggjorde for deres fans i Europa, at de var nødt til at aflyse deres europæiske turné af personlige årsager:

 


 

ANNONCE