Nyhed

Femstjernede Fallulah på Danmarksturné – hør ny single

Sangerinden og sangskriveren kan opleves landet rundt i februar og marts

Efter en kort barselsorlov forbereder Fallulah sig i disse dage til sin kommende danske tour, der begynder 16. februar på Viften i Rødovre, slutter 25. marts på Templet i Lyngby og er længere end hendes normale turnéer. Samtidig har hun udsendt en ny single, "Big Bite", som er udkommet et år efter hendes seneste og tredje album, "Perfect Tense", og som du kan høre nedenfor.

– "Big Bite" er et opråb til folk om at nyde livet. Jeg glæder mig så meget til at komme ud og synge den sang til folk, siger Fallulah.
 
Der er god grund til at glæde sig, hvis man skal tro GAFFAs anmelder på Smukfest 2016. Her fik Fallulah fem stjerner og følgende konklusion:
 
"Ikke overraskende slutter storhittet ”Out of It” en velspillet og veloplagt koncert med mange nuancer – Fallulahs intet mindre end sjette i træk på Smukfest. Hun skal være velkommen tilbage næste år, hvor hun så kan tage sit barn med." Læs hele anmeldelsen her.
 
Fallulah har særligt udvalgt to markante kvinder til at varme op for sig i Musikhuset Aarhus 2. marts og Store Vega i København 17. marts, nemlig den tidligere Under Byen-komponist og -pianist Katrine Stochholm (der lige har fået en fin firstjernet GAFFA-anmeldelse live) og americana-duoen Jørck med sangerinden Trine Jørck i forgrunden.
 
Se turnédatoerne og find billetsalgslink på GAFFA Live.
 
 
 
 
ANNONCE