Nyhed

Flere optrædener til Grammys 2017 annonceret – blandt andre Daft Punk

Der står robotmusik og progressiv rap på menuen, når den 59. Grammy løber af stablen

Der er lagt i kakkelovnen til et live-show af de helt store, efter at det er blevet annonceret, at Daft Punk vil optræde med The Weeknd til Grammy-uddelingen den 12 februar. Yderligere vil Roskilde-aktuelle A Tribe Called Quest også være at finde i programmet i samarbejde med ligesom Roskilde-aktuelle Dave Grohl og Anderson.Paak.

Man kan derfor ikke ligefrem sige, at der ikke er lagt op til en storstilet aften i Staples Center i Los Angeles, eftersom at navne som Adele, Metallica, Bruno Mars og John Legend også er blevet annonceret til at skulle spille til den 59. uddeling af den prestigefyldte musikpris.

Det er der måske ikke noget nyt i, men det er alligevel bemærkelsesværdigt, da det er Daft Punks første live-optræden i tre år. Sidste gang de optrådte var ligeledes til The Grammys i 2014, hvor de i selskab med Pharrel Williams og Nile Rodgers komponerede en sammensmeltning af nogle af deres største hits igennem tre årtier. Mange fans havde efter denne optræden håbet på en verdensturné med deres dengang aktuelle album ”Random Access Memories”, men måtte skuffes, i og med at der ikke har været andet på liveprogrammet fra den franske dj-duo. Indtil nu, altså.


Dette har derfor skabt nye rygter om en turné, idet det har været med ti års mellemrum præcist, at deres sidste (og eneste) to turnéer har ligget (i 1997 og 2007). Nu er håbet i hvert fald genoprettet for en kort stund, og man kan gå og glæde sig med en genlytning af gruppens seneste samarbejde med The Weeknd. 

 


ANNONCE