Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

Der er lidt for en hver smag denne weekend. Uanset om du er til flødeholdig kærlighed eller ej, metal eller synthpop, findes svaret på landets klubber

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Anders Bøtter på lykkepiller


Weekenden starter på Escobar København, hvor en god gammel ven vender hjem. Som beværtningen selv udtrykker det, har man nogle gange brug for at holde humøret højt i en kold og mørk tid. Det er svært… Men en solid omgang rock og metal skal nok kunne hjælpe lidt på det hele, når radiovært (kendt fra blandt Sort Søndag på DR P6 Beat) Anders Bøtter overtager lydsystemet.

Hvad: Anders Bøtters lykkepiller

Hvor: Escobar København, Blågårdsgade 2A, Kbh. N


Hvornår: 10. februar fra kl. 22.00

Hvordan: Facebook-event

 


Kalypsorytmer på Rust

Varmen rykker på lørdag ind på Rust, når de eksotiske rytmer vil flyde udover dansegulvet. Svenske Jesaja og DJ Hones vil være de primære til at levere den lækre lyd, men de har naturligvis lidt gæster med under armen.

Hvad: Calypso


Hvor: Rust Natklub, Guldbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 11. Februar fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event


 

Valentinsdag på Motellet

Årets mest romantiske dag er lige om hjørnet, og for nogle er det måske mest af alt deprimerende. På Chateau Motel bliver det fejret i selskab med Jane Kønig, men uanset hvordan du har det med dagen, der gør det godt for blomsterhandleren, har natklubben helt klart den rigtige kur.


Hvad: Jane Kønig x Chateau Motel

Hvor: Chateau Motel, Knabrostræde 3, Kbh. K

Hvornår: 11. februar fra kl. 23.00


Hvordan: Facebook-event

 

New Wave i Kødbyen


Klubben The Blitz Club, der hylder musikgenren new wave er tilbage på Bakken. Udover Blondie og Gary Newman på anlægget, kan du danske duo TAN, der spiller melankolsk synthpop.

Hvad: The Blitz Club

Hvor: Bakken, Flæsketorvet 19-21, Kbh. V


Hvornår: 11. februar fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 


Hornsleth strammer rebet

Lørdag står den på anden omgang af Rope of Dope Hornsleth Bar i Aarhus. Det kommer eftersigende til at gå vildt for sig, særligt hvis man tænker på klubbens succes til Distortion sidste år.

Hvad: Rope of Dope Pt. 2


Hvor: Hornsleth Bar, Klostergade 32H, Aarhus C

Hvornår: 11. Februar fra kl. 21.00

Hvordan: Facebook-event


 

Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]

ANNONCE