Nyhed

Hør Beyoncés isolerede vokal fra hendes optræden ved Grammy-showet

En ny video viser Beyoncés isolerede vokal fra hendes optræden ved Grammy-uddelingen i weekenden.

En ny video viser Beyoncés isolerede vokal fra hendes optræden ved Grammy Awards i weekenden.

Selvom Beyoncé tabte til Adele for Album of the Year og Record of the Year ved Grammy-uddelingen søndag den 12. februar, leverede hun alligevel et kæmpe show, inden hun vandt prisen for Best Urban Contemporary Album.

Sangerinden udførte ”Love Drought” og ”Sandcastles” fra sit 2016-album ”Lemonade”, mens hun var iklædt en dragt, som det havde taget 50 mennesker en hel uge at lave. Du kan høre Beyoncés isolerede vokal fra showet nedenfor.


Efter at have vundet over Beyoncé i top to-priserne, brugte Adele sin takketale til at proklamere sin kærlighed til den amerikanske sangerinde og argumentere for, at Beyoncés album "Lemonade" burde have vundet i stedet for ”25”.

Senere, backstage, udtalte den britiske sangerinde til reportere: "Jeg føler, at det var [Beyoncés] tid til at vinde. Min opfattelse er: hvad fanden er hun nødt til at gøre for at vinde Album of the Year?"

Grammy Awards 2017 er blevet kritiseret af mange for at give toppriserne til Adele i stedet for Beyoncé, og nogle seere argumenterer, at Grammy-showet har en race-skævvridning.


Neil Portnow, chefen for Grammy Awards, har siden udtalt: "Jeg tror ikke, der er et raceproblem overhovedet ... Det er altid svært at skabe objektivitet ud af noget, der er i sagens natur er subjektivt, hvilket er, hvad kunst og musik handler om. Vi gør det bedste, vi kan."

ANNONCE