Nyhed

Videopremiere: Se og hør Spot Festival-aktuelle The New Familys flotte fortolkning af Nirvana-klassiker

Oplev "Come As You Are" som vuggende ballade

Den danske søskendetrio The New Family har netop indspillet en video med en flot fortolkning af Nirvana-klassikeren "Come As You Are" udført som vuggende ballade med smukke vokalharmonier. Se videoen, som GAFFA har fået lov at holde premiere på, ovenfor.

Bandet er i øvrigt netop annonceret til Spot Festival og fik forleden deres første single "So Tired" pensioneret efter de tilladte otte uger på P3's Barometerlisten – hvor den i sin tid debuterede som nummer 1.

The New Family består af de tre søskende Jakob, Mathias og Julie, der har sunget sammen, siden de var børn og er vokset op med både klassisk og rytmisk musik. Deres debutalbum ”The New Family” blev udgivet af bandet selv i juni på YouTube og Soundcloud. Gruppen har selv optaget albummet i en lejlighed på Vesterbro med én mikrofon og i ét take. The New Family planlægger at udgive et nyt album i 2017.


Originaludgaven af "Come As You Are" stammer fra Nirvanas internationale gennembrud, deres storsælgende andet album "Nevermind" fra 1991 – et album, der blandt andet også indeholder kæmpehittet "Smells Like Teen Spirit".

ANNONCE