Hør Nelson Can-sangerinde for første gang på dansk med ny instrumentalrocktrio


En ny dansk trio er gået sammen med sangerinden Selina Gin fra det danske rockband Nelson Can om sin debutsingle, der netop er udkommet. Du kan se og høre trioen Blodbrus spille med Selina i videoen til deres single ved navn ”Måneskin” foroven.

Blodbrus spiller hverken post- eller mathrock, men giver derimod et friskt bud på, hvordan instrumentalrock også kan lyde med deres meget melodiske guitar-riffs og bas-figurer tilsat rytmisk dynamik.

I singlen hører vi for første gang Selina synge på dansk, og det var helt bevidst valg fra instrumentalrocktrioens side, at valget faldt på Nelson Cans forsangerinde.

”Vi lægger meget vægt på udtryk og personlighed i vores musik. Eftersom Selina besidder en af de stærkeste og mest ekspressive vokaler i dansk rock og har en intens karisma, var det oplagt at spørge, om hun ville medvirke på et nummer. Og det sagde hun heldigvis ja til, og i løbet af en hyggelig eftermiddag i TAPF Studio i Vanløse fik vi nummeret i kassen,” fortæller Blodbrus-guitarist, Martin Gronemann. 

På ”Måneskin” kombineres Blodbrus’ instrumentale gimmicks med Selina Gins karakteristiske vokal i nummerets highway rock-inspirerede mellemstykke og klangfulde omkvæd, og singlen er desuden akkompagneret af en farverig musikvideo, der er med til at forstærke nummerets stemning.

Singlen er forløber til Blodbrus’ debut-ep ”Det Evige Menneske”, som udkommer fredag 3. marts.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA