Nyhed

Video: Fribytterdrømme udgiver første single fra nyt album, produceret af Rune Rask fra Suspekt

Fribytterdrømme udgiver snart ny plade – varm op med ny single og musikvideo.

Det er netop blevet offentliggjort, at Fribytterdrømme udgiver sit andet album den 7. april. Det har fået titlen “Superego” og er bandets andet album – opfølgeren til debutpladen “Labyrintens Farver”, der fik fire stjerner af GAFFAs anmelder.

“Superego” bliver et mere eksperimenterende album fra Svendborg-drengene i den forstand, at den stikker i forskellige musikalske retninger modsat “Labyrintens Farver”, der var mere eller mindre psychrocket hele vejen igennem. Førstesinglen “Verden Ender For Dine Fødder” er rå og indbyder til, at der skrues godt op for lyden.

“Den nye musik video er et indblik i Fribytterdrømmes ritualistiske vanvid, hvor vi ifølge bandet selv og instruktør Iris Deppe alle er hinandens syge venner i en skizofren roulette,” siger bandet.


Pladen er produceret af Rune Rask fra den albumaktuelle hiphop-trio Suspekt – og også udgivet via gruppens selskab Tabu Records. Forsanger Lau L.V. Pedersen er medvirkende på “Lings Sang” fra Suspekts nyudgivede album “100% Jesus”. Venskabet mellem de to grupper startede i et studie i Vanløse tilbage i 2016.

ANNONCE