Nyhed

Se Ryan Adams fremføre Oscar-vindende Bruce Springsteen-sang akustisk

Vi er ikke helt færdige med at høre om Oscar-aktuelle nyheder

Natten til mandag dansk tid løb verdens største og mest prestigefyldte award-show, The Oscars, af staben. Chokbølgerne over, at det forkerte navn blev opråbt ved hovedprisen for ”bedste film”, er ved at have lagt sig, men vi er ikke helt færdige med at høre om Oscar-aktuelle nyheder.

Senest har singer-songwriteren Ryan Adams lavet et akustisk cover af sangen ”Streets of Philadelphia”, der vandt en Oscar for ”bedste originale sang” tilbage i 1994. Det sker i forbindelse med BBC Radio 6 Musics kommende fejring af året 1994, hvor Adams altså har fortolket nummeret. Sangeren fra North Carolina har også tidligere fortolket Oasis' kæmpehit "Wonderwall" i samme stil til stor succes.

Oprindeligt er sangen skrevet og fremført af Bruce ”The Boss” Springsteen. Sangen medvirkede i filmen ”Philadelphia” fra 1993, hvor også Tom Hanks vandt en Oscar for ”bedste mandlige hovedrolle”.


Ryan Adams er for tiden aktuel med sit 16. studiealbum "Prisoner", som GAFFA for nyligt tildelte fem stjerner. Se den akustiske fortolkning af ”Streets of Philadelphia” i videoen nedenunder.

 


ANNONCE