Nyhed

Spot Festival er klar med elektroniske tilføjelser

Spot Festivals hovedfokuspunkt er at fremme de nye tendenser inden for den danske og nordiske musikscene – nu bliver der lagt ekstra fokus på den elektroniske musik.

Spot Festivals hovedfokuspunkt er at fremme de nye tendenser inden for den danske og nordiske musikscene – nu bliver der lagt ekstra fokus på den elektroniske musik, når spillestedet Tape lørdag aften under Spot Festival har et bredt elektronisk musikprogram.

Navne som AV AV AV, Code Walk og Faustix er allerede præsenteret til årets festival. Nu kan ni yderligere navne tilføjes og skal repræsentere den nordiske elektroniske scene:

Central (på billedet)
Frederik Heidemann
SØS Gunver Ryberg
 
Rosen & Spyddet
Grammar of Movement
Sortelegeme
Erosion Flow

Rune Bagge
Courtesy


Theodor Clausen har været en del af den elektroniske musikscene i ti år – fra Distortion til Sound of Copenhagen og som udøvende artist. Han udtaler selv om den kommende aften på Tape:

”Vi ser nogle rigtig stærke sub-miljøer i øjeblikket som for eksempel Regelbau i Aarhus. I et internationalt regi opfattes disse miljøer meget seriøst, og de har opnået at få et stort udenlandsk fokus på sig. Men i en dansk kontekst er det ikke en stor scene. Det er det, vi gerne vil sætte fokus på denne aften.”

Spot Festival løber af stablen fra den 4. til 7. maj 2017.


ANNONCE