Nyhed

Baby in Vain-trommeslager er klar med ny single

Benedicte Pierleoni bryder ud og udgiver debut-ep til foråret

Benedicte Pierleoni, bedre kendt som trommeslageren fra pige-grunge-trioen Baby in Vain, har dags dato annonceret, at hun springer ud som solokunstner med et spritnyt musikalsk udtryk. Dette vil ske i form af en debut-ep den 7. april, betitlet ”Forgotten memories”. I denne anledning har hun i dag offentliggjort singleforløberen ”Lost Cause” via Soundcloud.

Ep’en kommer til at hedde ”Forgotten Memories” og er blevet til i samarbejde med sanger og sangskriver Christian Hjelm, efter at Pierleoni under kunstnernavnet Bene har ageret som support på hans Danmarks-tour i 2015. Men nu er rollerne omfordelt, og Hjelm vil være akkrediteret som producer på albummet, mens det er Bene selv, der har stået for sangskrivningen og sågar også har indspillet alle instrumenterne på egen hånd i studiet.

Efter første gennemlytning af førstesinglen er det tydeligt, at det kommer til at være et markant andet musikalsk udtryk fra Bene, end hvad vi hidtil har hørt af hende igennem hendes medvirken i den internationalt anerkendte gruppe Baby in Vain. Med en mere nedbarberet lyd er der tydeligt lagt mere vægt på det melodiøse udtryk på ”Lost Cause”, hvilket også er tilfældet for resten af ep’en, skal man tolke det på hendes egen udtalelse om den kommende udgivelse. "Det er klart en meget personlig plade. Ligesom hos så mange andre tror jeg, mine sange starter i en eller anden situation fra mit virkelige liv. Gennem det prøver jeg at skabe noget universelt, men som jeg i hvert fald håber også rammer lytteren på et personligt plan."


Lyt til ”Lost Cause” lige her

 

ANNONCE