Nyhed

Mads Langer går viralt med sit politiske budskab til GAFFA-Prisen

Som bekendt vandt Langer to priser til GAFFA-Prisen i lørdags – det var dog ikke de to GAFFA-priser, der gav ham den største opmærksomhed

Som bekendt vandt Mads Langer to priser til GAFFA-Prisen i lørdags – “Årets Danske Pop-udgivelse” og “Årets Mandlige Kunstner”. Det var dog ikke de to priser, der gav ham den største opmærksomhed, men derimod hans anden vindertale, hvor han gik regeringskritisk til værks.

DR3 viste GAFFA-Prisen i tv lørdag aften, og i går lagde de så Mads Langers tale op på DR's Facebook-side. Dette er blot 21 timer siden, men klippet har i skrivende stund allerede opnået 486.000 visninger. Om hans tale, og balancen mellem at være en folkekær musiker og udtale sig politisk, fortalte Mads Langer til GAFFA efter showet:

– Jeg føler mig frem. Jeg har ikke en færdigskrevet plan – og jeg havde heller ikke en færdigskrevet tale i aften. Det er noget med bruge sin mavefornemmelse og være bevidst om sin position. At være bevidst om det ansvar, man har som offentlig person, hvor man har en platform tilgængelig.


 

ANNONCE