Nyhed

Tinderbox annoncerer nye navne – heriblandt Haim

Det californiske søsterband kommer igen til Danmark

Tinderbox har i dag valgt at offentliggøre nye navne til tredje omgang af Tinderbox Festival. Blandt navnene er det søstertrioen Haim, der skiller sig særligt ud. 

Girl power-trioen får selskab af Gilli, som efterhånden er bredt kendt i det danske hiphop-miljø med numre som "C'est la vie" og "Helwa". Dernæst følger TooManyLeftHands, Kaleo og EDM-navnet Jonas Blue som en del af dagens afsløringer til Tinderbox.

Efter en succesfuld gendannelse af bandet i 2011 vakte de tre kvinder i Haim stor opsigt med deres koncert på SXSW i Texas i 2012. Denne hype eskalerede yderligere, da trioens debut-album ”Days Gone By” landede i efteråret 2013. Her startede den massive bølge af kritiker- og publikumshyldest. Og nu får vi  lov til at genopleve de tre søstre i det fynske. Søstrene Danielle, Alana og Este er ud over deres studieproduktioner kendt for deres bramfri og rock’n’roll-statuerende live-optrædener. Det fik GAFFAs udsendte rapporter at føle, da gruppen sidst gæstede Danmark, på Roskilde i 2014, hvor han måtte kvittere med fem flotte stjerner.


Tinderboxs talsmand, Morten Hopballe, siger således om bookingen:

”Haim er et virkelig spændende band, der helt sikkert vil give Tinderbox-publikummet et skud frisk energi med deres mix af varm, californisk folk-rock blendet med r&b-undertoner. Endelig er opfølgeren til succesalbummet ”Days Are Gone” på trapperne, så de kan helt sikkert servere nyt materiale i Tusindårsskoven. Og dermed går det på mange måder op i en højere enhed, når vi nu kan skrive de californiske søstre Haim øverst som et af hovednavnene på sommerens festivalplakat.”

 

ANNONCE