Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

Rust præsenterer Storbritanniens nye urban-håb, og på landets klubber flyder det med beats og lækre rytmer

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Odense Zombie Festival


Musikbiblioteket i Odense overtages i weekenden af de vaklende døde, når gys og horror hyldes i kulturens tegn. Den kommer til at stå på horrorfilm og dyster elektronik, når The Living Dead overtager lokalerne med Ras Bolding i spidsen. Musikken vil befinde sig i krydsfeltet mellem punk, goth, electronica og skarpe synths, når Ras Bolding overtager lydsystemet, og er du ikke klar til at gå hjem, når musikken er spillet færdig, fortsætter natten i filmen tegn.

Hvad: Odense Zombie Festival

Hvor: Odense Musikbibliotek, Østre Stationsvej 35, Odense C


Hvornår: 23. – 26. marts

Hvordan: Facebook-event

 


Rust introducerer nyt hiphop-håb

Rust på Nørrebro starter godt ud i sit 28. år, når britiske MoStack indtager scenen. MoStack er af flere blevet spået som det nye håb indenfor urban-genren og bevæger sig i et skarpt krydsfelt mellem karakteristisk britisk rap, grime og afrobeat. Så er du til Stormzy, og leder du efter det nye inden for det univers, bør du stensikkert stikke ned på Rust.

Hvad: MoStack (Natkoncert)


Hvor: Rust, Guldbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 24. marts fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 


CPH:DOX præsenterer Capital Fluxus


Dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX har ud over byens biografer og spillesteder overtaget Kunsthal Charlottenborg ved Nyhavn i det indre København. Fredag står den i musikkens tegn, når den danske urban-kvintet Capital Fluxus stikker forbi de finkulturelle lokaler.

Hvad: Capital Fluxus – CPH:DOX

Hvor: Kunsthal Charlottenborg, Nyhavn 2, Kbh. K


Hvornår: 24. Marts fra kl. 22.00

Hvordan: Facebook-event


 

Ectotherm indtager Culture Box

Det danske techno-kollektiv Ectotherm indtager fredag Culture Box i det indre København, hvor det skarpeste fra den danske techno-undergrund præsenteres. Bad lydsystemet finder du blandt andre Rune Bagge og Schacke, foruden Ibon og Mama Snake, der alle præsenterer det Ectotherm. Så stik i dine vildeste dansesko, og hop ned på Culture Box.


Hvad: Ectotherm x International Sun-Earth Explorer

Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54, Kbh. K

Hvornår: 25. marts fra kl. 23.00


Hvordan: Facebook-event

 


Tænker du også på Tyskland hver aften?

Tænker du ofte over, hvordan den tyske technoscene egentlig ser ud, så bør du lørdag stikke forbi Cinemateket i det indre København, hvor CPH:DOX viser filmen I Think of Germany at Night, der beskæftiger sig med kulturen omkring techno, og særligt de industrielle og mekaniske aspekter af den tyske techno-bølge siden Kraftwerk. Og møder du op, er der desuden halv pris i døren en spytklat derfra, på Culture Box hvor efterfesten afholdes.

Hvad: CPH:DOX – I Think of Germany at Night


Hvor: Cinemateket, Gothersgade 55, Kbh. K

Hvornår: 25. marts fra kl. 21.00

Hvordan: Facebook-event


 

Vega fyldes med kærlighed

Vega i København skrues der lørdag op for kærligheden, når The Love Hangover igen indtager lokalerne. Aftenen dedikeres til klubbens primus motor, Karsten Loud, der nu kører for sit 35. år som dj. Så er du til musikhistorie og grumme beats, er der god grund til at stikke forbi.


Hvad: Vega Klub – The Love Hangover

Hvor: Vega, Enghavevej 40, Kbh. V

Hvornår: 25. marts fra kl. 23.0


Hvordan: Facebook-event

 


Den seksuelle medicin er klar igen

HeadQuarters i Aarhus står den igen på frække rytmer og hede beats, når Mathias ”Passion Swayze” Schmidt og Thomas ”Hucknall 7700” Dragsbæk indtager scenen. Der vil blive kastet med alt det lækre fra 70’erne og 80’erne, der sætter gang i kroppene og lade kærligheden sprøjte.

Hvad: Sexual Healing


Hvor: HeadQuarters, Valdemarsgade 1, Aarhus C

Hvornår: 25. marts fra kl. 19.00

Hvordan: Facebook-event

 


Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]


ANNONCE