Nyhed

Hør ny single fra Kim Larsen & Kjukkens kommende album

For få uger siden annoncerede Kim Larsen & Kjukken deres kommende album “Øst for Vesterled”, der udkommer næste måned. Nu er andensinglen “Nostalgi” på gaden.

For få uger siden annoncerede Kim Larsen & Kjukken deres kommende album “Øst for Vesterled”, der udkommer næste måned. Nu er andensinglen “Nostalgi” på gaden, opfølgeren til "Moder Jord" fra maj 2016.

Det er efterhånden små fem år siden, at danskerne sidst fik en sending sange fra Kim Larsen & Kjukken med albummet “Du glade verden”. Men nu er ventetiden snart slut, og singlen “Nostalgi” fra det kommende album “Øst for Vesterled” er kommet. Hør den forneden.

Da Kim Larsen & Kjukken i 2015 tog på turné, oplevede publikum for første gang Kim Larsen gå på scenen støttet af en stok, fordi han havde problemer med ryggen. Heldigvis er der ingen problemer med stemmen, og de seneste to års studiearbejde foreligger nu snart med det nye album. 


“Øst for Vesterled” udkommer den 7. april, og på alle hverdage indtil da vil nye sange fra albummet blive udgivet. Fra den 25. maj tager Kim Larsen & Kjukken desuden på sommerturné i Danmark, Norge og Sverige med de nye sange.

Hør den nye single “Nostalgi” her:


ANNONCE