Nyhed

Kendrick Lamar slår ud og bygger op på ny single

Compton-rapperen gør status over venner og fjender på ny single

Et mysterium er opklaret. Efter at Kendrick Lamars Instagram-historik blev ryddet til fordel for et enkelt billede af et romersk fire-tal, fik det mange til at spekulere i masser af teorier. Men allerede dagen derpå har vi svar på vore spørgsmål, da Compton-rapperen nu har offentliggjort singlen ”The Heart Part Four”. Dette er hermed første udspil siden 2016s ”Untitled, Unmastered” fra den fremadstormende rapper.

Nummeret følger en tråd af sange betitlede ”The Heart”, som stammer helt tilbage fra 2009-mixtapet ”KDot Drops” og nu op til i dag. Tematikkerne har ændret sig igennem årene, men Kendrick har altid haft rod i sin bestandige samfundskritik som barn af ghettoen. Og nu går det senest ud over alle musikeres absolutte yndlingspræsident: Donald Trump.

I et opråb mod disse tiders noget divergerende teorier om diverse samarbejder med russiske statsmedlemmer giver Kendrick ikke meget for uigennemskueligheden: "Donald Trump is a chump, know how we feel, punk/ Tell 'em God comin'/ And Russia needs a replay button, y'all up to something." Der er altså et hævntogt af guddommelig karakter på vej mod entreprenøren, og det er i det hele taget ikke så skide velfungerende i de forenede stater, hvis man spørger Lamar: "Niggas is fake rich/ Bitches is fake bad/ Blacks that act white/ Whites that do the dab," Vi er altså langt fra, hvor vi gerne skulle hen.


Så kunne man vel sige, at det så var det med de virale konspirationer om Kendrick? Nul putte, fordi vi da lige får endnu en kryptisk besked med på vejen i sidste ende af nummeret: "You know what time it is, ante up, this is in forever/ Y'all got 'til April the 7th to get your shit together".

Sååøøhm, hvad skal der mon ske den 7. april...?

Alt imens vi gisner om det, kan vi lytte til den nye single lige her:


 

 

ANNONCE