Oplev David Bowies producer Tony Visconti til ny musikkonference i København

Oplev David Bowies producer Tony Visconti til ny musikkonference i København

En ny, international livemusik-konference ser dagens lys i København. Live Music Summit DK er navnet på konferencen, som finder sted den 27. oktober 2017 hele dagen i Den Sorte Diamant.

Konferencen byder på foredrag, samtaler og debat om alt fra nye strømninger til en livebranche i vækst, baseret på værdier som musik og fællesskab. Live Music Summit DK henvender sig til livearrangører, musikbranchen og interesserede fra hele Norden og bliver den største af sin slags i Danmark.

De to første foredrag, arrangørerne kan annoncere, er den legendariske, mangeårige David Bowie-producer, Tony Visconti og Amy Lamé – Londons by- og nattelivsborgmester.

Tony Visconti er især kendt for sit mangeårige samarbejde med David Bowie, helt fra 1969-albummet "David Bowie" og – med visse pauser undervejs – til og med svanesangen "Blackstar" fra 2016. Han har også produceret for navne som T. Rex, Morrissey, Manic Street Preachers og mange flere, herunder Kashmirs "No Balance Palace"-album fra 2005, hvor Bowie også medvirker på duetten "The Cynic". Dertil har han en lang karriere som musiker og sanger.

Amy Lamé er by- og nattelivsborgmester i London og desuden kendt som radio/ tv-vært og musik-presenter på blandt andet Channel 5, BBC Radio 6 Music samt en ivrig skribent med sociale, politiske temaer og musik- og natteliv som hovedområde.

Programmet vil løbende blive tilføjet flere navne og foredrag, og konferencen vil slutte med showcases med en række af Danmarks fineste artister.

Live Music Summit henvender sig til musikbranchefolk fra hele Norden.
Tid: Fredag den 27 oktober, kl. 11:00 – 19:00 + afterparty og showcaseprogram
Sted: Den Sorte Diamant, København
Arrangeret af Dansk Live.

Billetsalget er i gang.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA