Ghost-medlemmer sagsøger bandets forsanger

Ghost-medlemmer sagsøger bandets forsanger

Fire medlemmer af det svenske metalband Ghost mener, at de har rundt regnet 150.000 danske kroner til gode fra bandets forsanger.

Ghost-forsanger Tobias Forge (Papa Emeritus) er blevet sagsøgt af fire band-medlemmer, der beskylder ham for at snyde dem for deres retmæssige andel af profitten fra gruppens albumudgivelser og koncerter i årene 2011-2016, skriver Corren

Det er eftersigende Tobias Forge, der kontraktmæssigt har haft ansvaret for at håndtere bandets management, og derfor er det også ham, der er blevet stævnet i retten i Linköping, hvor det svenske band oprindeligt er fra. 

Ifølge søgsmålet har forsanger Tobias Forge på intet tidspunkt fremlagt den finansielle situation for bandets øvrige medlemmer og desuden udelukkende oplyst, at foretagendet ikke var profitabelt nok til at aflønne bandmedlemmerne med andet end sporadiske honorarlønninger.

Tobias Forge har afvist at kommentere søgsmålet.

Bandets medlemmer gør meget for at fremstå anonyme, og først i forbindelse med søgsmålet er Tobias Forge blevet bekræftet som identisk med Papa Emeritus.

Ghost er for nyligt draget af sted på en tour, der bringer dem forbi Danmark og Valby Hallen den 26. april. Læs et interview med Papa Emeritus om, hvad vi kan forvente.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA