Nyhed

Dúné åbner ny friluftscene i København

Med ny scene kommer Refshaleøen formentlig ikke til at være mindre besøgt

Der sker adskillige ting og sager ude på den ganske populære Refshaleøen. Seneste tiltag er nu åbningen af open-air-scenen Halvandet, der skydes i gang den 4. maj med indvielseskoncert med Dúné.

Med plads til 1200 mennesker på 6500 kvadratmeter kan Refshaleøens nye venue nu pryde sig med det faktum, at det nu bliver en af knap så mange open-air-spillesteder i hovedstaden. Dette har Bo Winther Pedersen, der er en af medejerne af den nye scene, også bidt mærke i.

”Vi har konstateret, at der er få open air livescener i København. I lokalplanen er Halvandet et af de få steder i byen, hvor det rent faktisk er tilladt at afholde open air-koncerter. Derfor var det oplagt, at vi tog denne opgave på os. Vi har selv en passion for musik og glæder os til de mange dejlige aftener med fede koncerter af høj klasse, som vi skal have, mens solen går ned over vores lille oase”.


Hen over sommeren vil den nye scene være genstand for en lang række koncerter, der skal interageres i bylivet.

Det bliver Dúné, der kommer til at åbne Halvandet med jomfru-koncerten, og det bliver efter eget udsagn at dømme et lidt anderledes udtryk, de vil angribe dagen med.

”Den 4. maj spiller vi en ret unik akustisk koncert på Halvandet. Vi går lige nu og brygger på, hvilke sange vi skal have med og i hvilket set-up. Under alle omstændigheder bliver det en af få akustiske ting, vi gør over sommeren”.


De kommende navne til den nye scene vil blive offentliggjort senere.

ANNONCE