Nyhed

Grøn Koncert løfter sløret for årets første navn

Nu ruller den grønne karavane igen

Rasmus Seebach er det første navn på plakaten til den grønne koncerkaravane, der skal rundt i landet fra den 20. juli 2017. Det er 35. gang, karavanen ruller gennem Danmark, i år er en enkelt by røget af programmet, og rækken af kunstnere kommer til København to gange.

I går lagde Grøn Koncert et billede med en grøn silhuet af en mand på de sociale medier, med et tilhørende spørgsmål om, hvem læserne troede det var. Mange gættede hurtigt på Rasmus Seebach, og nu viser det sig, at de gættede rigtigt.

Rasmus Seebach har udgivet fire studiealbum og er kendt for at skabe et indblik i sit eget liv. Han var med på Grøn i 2012 efter udgivelsen af sit andet album ”Mer’ end kærlighed”. Det er efterhånden et stykke tid siden, at han har udsendt nyt materiale. Det er der nu også en grund til, da han i mellemtiden er han blevet far og er på barsel, men nu er han klar til at komme ud og spille igen:


”Jeg glæder mig til at komme tilbage på Grøn! Den har stået på bleskift temmelig længe derhjemme nu, så jeg glæder mig til at komme ud og spille igen. Jeg synes, at der er en stemning omkring GRØN, og det formål, overskuddet går til, som gør, at det er super rart at være der. Og så er der alle de frivillige, som gør, at det som artist er enormt fedt at være der – man bliver som én stor familie, og det synes jeg er rigtig dejligt,” fortæller Rasmus Seebach.

Grøn har siden 1983 turneret rundt i landet med et enkelt koncept: Venner og familie samles til en festlig og hyggelig dag med livemusik, hvor det hele går til et godt formål. Det er siden blevet en sommertradition for publikum såvel som frivillige og er en stor musikbegivenhed herhjemme.

I år er det 35. gang, at den grønne karavne kører rundt til landets byer med musik, kolde øl og en god anledning til at samles med sine venner og familie. I år kommer koncerterne både til København, Kolding, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Odense og Næstved. Randers er røget en tur, og der er i stedet plads til at besøge København over to gange. 


 

Grøn Koncerts turnéplan:

København, 20/7-2017


Kolding, 21/7-2017

Aarhus, 22/7-2017

Aalborg, 23/7-2017


 

Esbjerg, 27/7-2017

Odense, 28/7-2017


Næstved, 29/7-2017

København, 30/7-2017

 


Varm op til Grøn Koncert og Rasmus Seebach med "Farlig":

 


 

 

 


 

ANNONCE