Nyhed

Ny Prince-ep et år efter hans død – hør uddrag af titelnummeret

Legenden giver lyd fra graven

I morgen, torsdag den 21. april, er det et år siden, Prince døde af en utilsigtet overdosis smertestillende medicin, 57 år gammel. Samme dag udkommer en ny ep, "Deliverance" med seks numre, der ikke er offentliggjort tidligere. Sangene er skrevet og produceret i samarbejde med Ian Boxill indspillet mellem 2006 og 2008, skriver Rolling Stone. Hør et uddrag af titelnummeret på Apple Music via Rolling Stone.

Ep'en indeholder numrene "Deliverance", den firdelte "Man Opera" bestående af "I Am," "Touch Me," "Sunrise Sunset" og "No One Else" og endelig en forlænget version af "I Am."

Ep'en bliver den anden officielle udgivelse af ikke tidligere offentliggjort Prince-materiale siden hans død. Den første var nummeret "Moonbeam Levels", der tidligere kun havde været udgivet som bootleg, men blev en officiel sang på opsamlingsalbummet "4Ever" fra november 2016.


"Deliverance" udkommer indtil videre kun digitalt via det lille Vancouver-baserede pladelselskab RMA. Til Rolling Stone udtaler Ian Boxill:

"Prince fortalte mig engang, at han hver aften gik i seng og tænkte på, hvordan man kunne komme uden om store pladeselskaber og få sin musik direkte ud til folk. Da vi overvejede, hvordan vi skulle udgive dette vigtige arbejde, besluttede vi os for at udgive albummet på et uafhængigt selskab, fordi det var det, som Prince ville have ønsket."

 


ANNONCE