Nyhed

Tag med turnéaktuelle Saveus på landevejen i videoen til ”Himalaya”

Den nye single fra Saveus har nu fået selskab af en musikvideo, som i billeder fortæller historien fra X Factor til nu, hvor den nye rejse ind i musikkens verden er begyndt.

Saveus, også kendt som Martin Hedegaard, 24-årige sanger, sangskriver, musiker og producer er klar med sit enmandsprojekt, og skyder forårets tourstart igang med en spritny musikvideo til singlen ”Himalaya.”

Martin skriver selv under videoen, som er lagt op på Saveus Facebookside at historien er fortalt og en ny rejse er begyndt, og at han har glædet sig.

Gennem den populære DR3 dokumentar ”Martin Uden X” har Martin løsrevet sig fra sin identitet som ”Martin fra X Factor.” Den unge sanger og sangskriver er gået sin egen vej og har sat sin personlige musikalske kurs, og med den en drøm med et mål for enmandsprojektet Saveus.


Ifølge Martin udspringer singlen ”Himalaya” af hans egen historie, og han uddyber: – Den handler om at efterlade nogen eller noget for at kunne komme videre. Himalaya er stedet forude, som venter, og hvor du kan se alting klart.

SE MUSIKVIDEOEN TIL ”HIMALAYA” LIGE HER.

I de fire største byer i Danmark kan du opleve Saveus, som starter sin tour allerede i morgen, den 26. april. Du kan også opleve Saveus på en del af sommerens festivaller blandt andet Tinderbox, Rock Under Broen, Fredagsrock i Tivoli og NorthSide.


Koncerter i april:

26/4 Odense, Posten

27/4 Aalborg, Skråen


28/4 Aarhus, Train

29/4 København, Store Vega

ANNONCE