To genudgivelser med bonusnumre fra Prince på vej – hør ikke tidligere offentliggjort sang nu

To genudgivelser med bonusnumre fra Prince på vej – hør ikke tidligere offentliggjort sang nu

NPG Records og Warner Bros. Records udgiver snart en 2017-release af Prince’ prisvindende mesterværk ”Purple Rain” fra 1984 både i en deluxe og expanded deluxe-udgave.

Genudgivelsen af Purple Rain kommer den 23. juni.

Hvis man forudbestiller en af de to nye udgivelser får man ved bestillingen en øjeblikkelig download af et aldrig udgivet nummer ”Electric Intercourse.” Sangen er også udkommet på Spotify, og du kan høre den nedenfor. Nummeret blev indspillet i 1983, men har indtil nu kun være spillet til live-optrædener, hvilket betyder, at dette er første gang, man får muligheden for at høre den som studieindspilning.

Purple Rain Deluxe sættet inkluderer to cd’er med det originale album (2015 Paisley Park Remaster) og bonusnummer-albummet From The Vault & Previously Unreleased.

Purple Rain Deluxe – Expanded Edition inkluderer tre cd’er og en dvd. Sættet har udover det originale album (2015 Paisley Park Remestered) og From The Vault & Unreleased en tredje cd med redigerede singler og b-sider og en koncert-dvd med Prince and The Revolution live på The Carrier Dome i Syracuse, NY, den 30. marts 1985.

Udover nævnte ”Electric Intercourse” finder du også sjældenheder som ”Our Destiny” og den instrumentale ”Father’s Song”. Også ”Possessed” som aldrig er blevet udgivet, er at finde i begge sæt.

Det er kun en uge siden, at ep'en "Deliverance" fra optagelser fra 2006-2008 blev trukket tilbage dagen før den planlagte udgivelse grundet manglende tilladelse fra Princes arvinger. Læs mere om den sag her.

Hør "Electric Intercourse":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA