Nyhed

NorthSide er klar med spilleplanen

Off Bloom åbner, og Radiohead slutter med en ekstra lang koncert

NorthSide er nu klar med spilleplanen til den udsolgte festival. Første band på scenen fredag eftermiddag er det nye danske elektropophåb Off Bloom. De baner vej for navne som Primus, Run The Jewels, Tina Dickow, Bastille, og Frank Ocean, inden 2manydjs lukker og slukker festivalens første dag.

Lørdag kan man starte dagen med Folkeklubben og derefter glæde sig til koncerter med blandt andet Ride, The Kills, Thomas Helmig, Richard Ashcroft og Phlake, inden aftenen rundes af med tre store navne i form af The Prodigy, Suspekt og Sort Sol.

Sidste dag byder på Mando Diao, Rasmus Walter, James Blake, The 1975 og Liss med flere, inden Radiohead spiller en ekstra lang koncert, der bliver den sidste på NorthSide i år.


I morgen tirsdag 2. maj kan NorthSide derudover præsentere de første 11 arrangementer i Kolonihaven, der kommer til at byde alt på champagnesmagninger og bageworkshops til social dining med både gourmet- og insektmenuer, og inden længe vil der desuden ligge et program klar for festivalens nye bizarre område – Sideshow.

Den samlede spilleplan kan ses på NorthSide.dk samt i den officielle NorthSide 2017 app, der vil blive opdateret som festivalens samlede program udvides med talks, workshops, gourmetarrangementer og andet indhold.

NorthSide 2017 afvikles i Ådalen ved Aarhus i dagene 9.-11. juni.


 
ANNONCE