Podcast: Hør stort interview med KarriereKanonens projektleder Augusta Glahn-Abrahamsen

Podcast: Hør stort interview med KarriereKanonens projektleder Augusta Glahn-Abrahamsen

KarriereKanonen er et community organiseret af DR, Bandakademiet og Smukfest, hvor man kan uploade sin musik, og så lytter juryen til det og udvælger en gang om ugen ”ugens kanon”. En gang om året kører KarriereKanonen så talentudviklingsprojektet, hvor 12 talenter kæmper om at kalde sig ”KarriereKanonen 2017.”

Nu er de 12 talenter, som er med i kampen, udvalgt, og i den forbindelse har det nye danske podcast-medie, SOLOpodcast, taget en snak med projektleder på KarriereKanonen, Augusta Glahn-Abrahamsen.

I podcasten fortæller Augusta Glahn-Abrahamsen lidt om, hvordan DR tilgår projektet og hvilke overvejelser de gør sig, når de distribuerer radio-airplay til KarriereKanonens vindere, hvorfor netop de 12 talenter er blevet udvalgt, og hvad der egentlig skete med sidste års vidner Nick Sway?

De udvalgte i år er følgende: Outdoor Fun, POGO POIS, Rest in Beats, , LEA, Owkey, DUKS, Sherpa, Ponti, Moody, Oktober og Audio District.

Mange af de tidligere vindere har fået stor opbakning og er blevet store på den danske musikscene, hvoriblandt en af de nyeste og populære lige nu er Katinka (billedet). Blandt de tidligere vindere finder vi også Magtens Korridorer, Marie Kay, Djämes Braun, og The Minds of 99 som lige har annonceret deres efterårsturné.

Du kan høre SOLOpodcasts snak med KarriereKanonens projektleder Augusta Glahn-Abrahamsen lige her:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA