Christopher spiller på Grøn 2017

Christopher spiller på Grøn 2017

Siden han brød igennem med monsterhittet ”Nothing in Common”, har Christopher ikke været til at komme uden om, og nu kan du også opleve ham på Grøn – indtil for nylig kendt som Grøn Koncert – i år.

Siden Christopher sidst var på Grøn, er han strøget til tops på hitlisterne i Kina. Men popsangeren glæder sig til igen at skulle med karavanen rundt i Danmark hen over sommeren, til hygge og fest. Han udtaler selv: – Jeg tror, det bliver fantastisk at komme tilbage. Jeg har virkelig høje forventninger, det kan jeg lige så godt sige, for det var super fedt sidste gang. Måske én af de fedeste festivaler, jeg har været del af.

Christopher er endnu et navn til plakaten, som allerede omfatter Rasmus Seebach, Scarlet Pleasure, Sivas og Ukendt Kunstner. Vi må dog vente lidt endnu med at få at vide, hvem de sidste navne på plakaten er.

For de fleste er Grøn en sommertradition, og mange bliver ved at vende tilbage til festivalen. Christopher mener, at der er en helt speciel grund til dette: – Hovedårsagen til, at publikum bliver ved med at komme tilbage på Grøn, er den der følelse af, at der er plads til alle. Man kan se det, når man kigger ud over publikum – det er alle typer, der står dernede, og det kan man faktisk også mærke på scenen.

Grøn 2017 kommer til København to gange samt til Kolding, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Odense og Næstved. Du har altså otte muligheder for at opleve Christopher og de andre kunstnere på Grøn-scenen i 2017, hvis du ikke kan nøjes med at tage af sted i en enkelt by.

Varm op med Christophers nyeste single "Naked"

 

Grøn turnéplan 2017:

20/7 – København

21/7 – Kolding

22/7 – Aarhus

23/7 – Aalborg

27/7 – Esbjerg

28/7 – Odense

29/7 – Næstved

30/7 - København


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA