Nyhed

Distortion afslører det fulde Nørrebro-program

Festen på det asfalterede dansegulv er forbedret og mere ambitiøs end nogensinde før, med ny hovedscene på Rådhuspladsen.

Distortion er lige rundt om hjørnet med kun fire uger, til festen går i gang.

Med hele 32 scener fordelt rundt på indre Nørrebro bliver sløret løftet for alle gadefesterne. De byder på musik, kreative påfund og gode formål, når gadefesten løber af staben torsdag den 1. juni fra klokken 16 og aftenen ud.

Om du er til pulserende EDM, housefest eller er garvet hiphop-lytter, er der lidt af hvert til dig på Distortion i år. Du kan danse ved gamle distortion-kendinge Namunel i Elmegade eller hoppe med på hip-hoprytmerne hos Hypetrade x Puma,M2L Legacy og Uncensored.


Et kreativt indslag er ansigtsmaling og glimmerorgie med Wake, som medbringer et solid Function One system og etnisk house-musik, som lægger rammerne for hygge og glimtende nøgenhed på Dronning Louises Bro.

I den gode sags tjeneste kan du også komme med til Grab’em by the balls, med Kræftens Bekæmpelse og hjemmedrengene Dj Mati & Andersen, hvor der skal kampdanses til Trap imod testikelkræft ved Møllegade 23.

Rust er med igen i år og hylder hele Guldbergsgade 8 ind i det allerbedste fra Dansktoppen med blandt andet Klumbens (billedet) nye projekt ”HumørEkspressen.”


Hyggen kommer vi heller ikke uden om, når der på Sjællandsgade 12 bliver afholdt Carpark Havefest med ølbowling, kongespil, stangtennis og dejlig, kølig rosé, sofahygge og rullegræs.

 

Herunder kan du se den fulde liste over de deltagende aktører til Distortions gadefest 2017:


Camping Baren

Dupong

Dj Mati & Andersen


Namunel

Rust

Wake


Supa Soca Bass

Uncensored

Papegøjer


Southwise

Studenterklubben på Panum

JuJu Man Sound


Fuld af Liv x Kræftens Bekæmpelse x TrygFonden

Funky Tuesday x Le Petit

Sort Distortion


Stuen

Café Mellemrummet

Hypetrade x Puma


Intoxika

Carpark Festival

Coma Club x Bodega


Daily Dak

Bonk & Blæk

På Hjul


Black Label Records x Studio

Plejecentret Sølund

Graceland KBH


Kaffeplantagen

M2L Legacy

Sigurdsgade


Kampai Bakas

BørneDistortion.

 


Indre Nørrebro kl 16-22, onsdag 31. maj

Royal Distortion Mainstage på Rådhuspladsen er hostet af TooManyLeftHands & Friends kl 16-00, onsdag 31. maj på Rådhuspladsen

Torsdag den 4. maj offentliggøres alle Gadefesterne til Vesterbro Street party, som afholdes torsdag 1. juni kl 16-00

Gadefesten på Nørrebro 2017 blev sikret sidste år gennem gadefest-publikumets køb af Gadearmbånd. Distortion skal sælge 14.000, for at Gadefesterne på Nørrebro og Vesterbro kan vende tilbage i 2018.


ANNONCE