Nyhed

Distortion offentliggør hele Vesterbro-programmet

Det københavnske publikum kan nu orientere sig omkring gade-festerne i Sønder Boulevard og omegn

Der er nu omtrent fire uger til, at der fyres op for gadefesten på den efterhånden berømte og berygtede gadefest Distortion i København. Og nu kan man for alvor begynde at planlægge sine dage i storbyens jag, da det nu er offentliggjort, hvilke gadefester og streethosts, det hippe Vesterbro kan se frem til.

Sønder Boulevard vil, som altid, være det umiskendelige omdrejningspunkt for sceneriet, hvor diverse diskoteker som Culture Box, Insaniac og Club T-Rex vil diske op med den klassiske techno-stemning til publikummet. Alt imens er nogle af eventsne skubbet i nye retninger til en måske knap så techno-begejstret skare med FOLKED/STORTION og GTDisco, som lover alternativ, men dog sprudlende gadefest. Og med svenske og afrikanske indslag i form af Levande Charader og Sort Distortion er der også linet up til de internationale vibes i hovedstaden.

Red Bull Music Academy har allerede offentliggjort MadLib og Bikstok til programmet, og med denne tilsluttende samling kan det blive en ganske underholdende forestilling i den inderste kerne af hipsterland, og man må blot konstatere, at Distortion har gjort, hvad de kunne for at lade musikken matche klientellet.


Vesterbros streethosts i 2017 består af følgende:

Amin Safari x Ecstasy Kalaha, BFT, Camping Baren, Callback POP, Club T-Rex, Copenhagen Pride, Culture Box, Emotive Sounds, FOLKED/STORTION, Insaniac, Firestarter CPH, Kaffeplantagen, Levande Charader, NITELY, Pannahouse, Politiken – iBYEN, Prime Collective, Rope of Dope x Mät, Rumzar aka Rekyl, Running Records, På Hjul, qUINT, Red Bull Music Academy, Simpelt V, Soldryp x Beat Me, Sort Distortion, Vejfest.dk, Københavnermiddag og BørneDistortion.

ANNONCE