Nyhed

Nik & Jay udgiver ny single lige op til årets festivaler

De sjællandske drenge mener, at det handler om at følges ad hele vejen

Den danske pop-duo som alle kender, Nik & Jay, udkommer i dag med den nye single ”Hele Vejen”. Singlen lander i dag, fredag den 5. maj og kommer knap tyve dage før drengene spiller i Royal Arena, onsdag den 24. maj.

Vi kender dem alle som popdrengene, som godt kan lide fester og damer, men efterhånden er deres tekster gået hen og blevet mere dybe, mener GAFFAs anmelder Jens Dræby som til koncerten i Odeon den 25. marts i år gav Nik & Jay fem stjerner med udtalelsen om den nye single: "Den mikser et godt gammeldags omkvæd med relativt meningsfyldt sangskrivning og et nutidigt tungt og støjende lydbillede efor at få noget, der godt kunne gå hen og blive en af deres bedste tracks til dato." Læs resten af anmeldelsen her.

Siden deres debut i 2002 har musikbrødrene Niclas Genckel Petersen og Jannik Brandt Thomsen fulgt hinanden i tykt og tyndt, og singlen ”Hele Vejen” handler netop om det broderskab og de tætte bånd, man får gennem sådan en rejse som drengene har været på. Nik fortæller selv om singlen: – Man følges ad – men ikke altid i samme tempo. Brødre, søstre, nære venner; soulmates har bedre udgangspunkt for at følges ad gennem livet. Men det kan ikke tages for givet. Det kræver slid, regn, tid og kærlighed.


De danske drenge har holdt to års pause indtil sidste år, hvor de vendte tilbage til livescenerne, radioen og ikke mindst hitlisterne med deres seneste #1-Airplaysingle ”Magisk”, og nu er de så på banen med ”Hele Vejen”, som kommer til at runge i den danske sommer, først i Royal Arena og siden under åben himmel på festivaler landet over.

 Hør ”Hele Vejen” lige her:


ANNONCE