Nyhed

LCD Soundsystem udgiver to nye sange – og fortæller om kommende album

James Murphy fortæller nyt om det næste udspil

LCD Soundsystem har i forbindelse med deres næste plade, som forventes at udkomme i år udgivet to singler ”Call the Police” og ”American Dream.”

Sangene er de første, siden LCD Soundsystem i 2015 udgav ”Christmas Will Break Your Heart”, en single som overraskede inden deres genforeningstour i 2016 – en turné, der blandt andet bragte dem til Roskilde Festival. Vi skal helt tilbage til 2010, hvis vi skal se på, hvornår bandet sidst udgav et album.

I et opslag på Facebook tilkendegiver bandet udgivelsen af de to singler, og at et nyt album altså er på vej. Begrundelsen for, at vi skal tro på hovedmanden, James Murphy, er helt simpelt, at han er gammel (47 år, red.) og dermed ved, hvad han taler om: ”I insist that there is vinyl on the day it’s released (because … well …. Because I’m an old person,” skriver Murphy.


I opslaget skriver Murphy også, at bandet ihærdigt prøver at få lavet pladen færdig, men at han ikke vil fastsætte en udgivelsesdato, da han mangler at indspille vokaler til en enkelt sang, mikse to sange og selvfølgelig hele processen i at få den fysiske plade produceret

 

Hør både ”Call the Police” og ”American Dream” her:

ANNONCE