Nyhed

Her er fire Kiss-klip, som du kan varme op med inden koncerten i Horsens

Hør blandt andet et 80'er cover, Ace Frehleys hekselatter og se deres flotte outfits

I morgen, den 9. maj, kommer Kiss til Forum i Horsens for at give koncert. Sidst Kiss besøgte Danmark var for 4 år siden, hvor de ansigtsmalede glamrock-kunstnere spillede i Forum i København.

LÆS ANMELDELSE KISS, Forum 13.6.2013

Med 44 album bag sig og 40 års erfaring i rygsækken, er de oprindelige medlemmer Paul Stanley og Gene Simmons klar til at indtage scenen i Horsens med lange tunger, lysshow og rockende guitar-riffs.


For at varme op til koncerten i morgen kommer her et par klip, som viser forskellige sider af Kiss.

 

UVENTET COVER


En Kiss-udgave af Rick Astleys ”Never Gonna Give You Up” – hvorfor ikke? De har lavet kæmpe hits som ”Rock and Roll All Night,” ”Detroit Rock City,” “I Was Made for Lovin’ You” og “Heaven’s On Fire”, så vi kan håbe, at bandet spiller deres cover af den her 80’er-klassiker (spoof).

 


FAMILY KISS

At medlemmerne af Kiss er store Family Guy-fans, er der ingen tvivl om. Det er gået så vidt, at de endda har deltaget i serien. I dette klip er bandet klar til en kommende tour, som guitaristen Ace Frehley er totalt klar på.


 

SHINY FREHLEY

I et interview med Tom Snyder ser vi Ace Frehley skinne og glimte over hele scenen, da gruppen taler om Frehleys flotte outfit – Gene Simmons virker dog ikke til at være helt tilfreds med ikke at få opmærksomheden.

 


EN SIDSTE ACE FØR KONCERTEN


Når man snakker med Kiss, sætter man sig ofte fast på Ace Frehley. Her er samlet en lille bunke af Frehley, hvor han griner. Frehleys grin er meget specielt, og især med klippene fra interviewet ovenfor kan man komme til at undre sig over, om han måske er heks i fritiden?

 


Oplev Kiss i morgen i Forum i Horsens.

ANNONCE