Se Harry Styles svæve og gå på vandet i ny video


Harry Styles, den 23-årige britiske sanger og medlem af den nu pauseholdende, X Facto-dannede gruppe One Direction, er efter en pause på den internationale scene på vej med sit første soloalbum. Nu er han klar med videoen til singleforløberen "Sign of the Times". Se videoen ovenfor.

I musikvideoen svæver den unge sanger i solopgang og vild natur ved Skotlands Isle Of Skye. Musikken i ”Sign of the Times” har stadig den poppede lyd, som var et af kendetegnene i One Directions udgivelser, men Harry Styles' egen musik bærer præg af en mere rocket klang, hvilket i dette nummer kommer til udtryk i form af mere elektrisk guitar.

Harry Styles har tidligere meldt ud, at han ønskede mere kant i sin musik, og annoncerede for en måned siden, at han er klar med sit første soloalbum ”Harry Styles”, som udgives den 12. maj.

Harry Styles tager på turne i forbindelse med sit nye album, en tour der begynder den 19. september 2017 i San Fransisco. Der er endnu ingen udsigt til, at sangeren lægger vejen forbi Danmark, men han kan opleves i nabohovedstæderne Stockholm og Berlin henholdsvis den 5. og 7. november 2017.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA