Nyhed

Kom med Nik & Jay på forårstur i deres nye musikvideo

Vi kommer med bag kulisserne i videoen til "Hele vejen"

Den danske pop-duo Nik & Jay er aktuelle med en video til deres nye single, "Hele vejen", kort før drengene spiller deres hidtil største indendørs koncert i Royal Arena onsdag den 24. maj. Se videoen ovenfor.

Videoen er skabt på forårets stort anlagte arena-tour. Vi kommer med bag kulisserne, ind i backstagelokalet, ud blandt de tusindvis af festende fans og med Nik & Jay op på scenen.

GAFFAs anmelder Jens Dræby var begejstret for gruppens turnépremiere i det nyåbnede Odeon i Odense i marts. Her uddelte han fem stjerner og skrev blandt andet:


"Den igangværende turné viser sig som en del mere end en ekstra tur i manegen for et af Danmarks mest ukuelige musikalske brands. Nik & Jay er først lige for alvor kommet i gang med at kultivere og raffinere et udtryk, der ikke må blive forbigået af nogen, som har bare det mindste forhold til de ørehængende sange. Niclas Thomsen og Jannik Pedersen har for længst bevist, at de fortjener en plads hos stjernerne, under stjernerne, på visse kulørte festivalscener rundt omkring i det danske land. Det er virkelig nemt at se bort fra koncertens små fejlbarligheder, når der var så utroligt mange ting, der kommer over og videre fra det, man kan forvente efter rigtig mange grønne koncerter og hits." Læs hele anmeldelsen her.

 

 


 

ANNONCE