Nyhed

Hans Zimmer står for musikken bag Planet Earth II – Live In Concert, som kommer til Danmark

Spektakulære naturbilleder kombineret med musikalske symfonier

Til næste år kan man opleve de største øjeblikke fra BBCs Planet Earth II serie i 4K-Ultra-HD format på Danmarks største lærred ledsaget af koncertaktuelle Hans Zimmers (billedet) musik fremført live af et 80 mand stort symfoniorkester. Det er muligt søndag den 4. marts 2018, når Planet Earth II – Live In Concert gæster københavnske Forum.

BBC har udvalgt og sammenklippet helt nyt materiale til koncertudgaven af Planet Earth II, som tager publikum med til nye ekstreme levesteder: øer, ørkener, junglen og som noget helt nyt også til byer, som til dato har været umulige at komme tæt på og se med det menneskelige øje.

Billederne bliver musikalsk ledsaget af et 80 mand stort symfoniorkester, og musikken er skrevet af, hvem man må kalde en af Hollywoods filmkomponist-darlings, Hans Zimmer. Den tyske filmkomponist Hans Zimmer gæster allerede Danmark på mandag den 22. maj, hvor han og hans orkester på mere end 60 musikere går på scenen i Forum i København – samme scene som Planet Earth II – Live In Concert bliver udført på.


Om opgaven fortæller Hans Zimmer: ”Projekter som Planet Earth II kan meget sjældent opleves. Det er guldstandarden for dyrelivs-dokumentarer, og med den kommer et enormt kreativt ansvar. Det har været en fornøjelse og et privilegium at være involveret i sådan et globalt, betydningsfuldt projekt”.

Den eventyrlige og dramatiske musik, som vil bygge op om de helt nye, ekstraordinære og virkelige naturbilleder lyder som opskriften på et storslået projekt.

Billetsalget begynder fredag den 19. maj klokken 10.


ANNONCE